Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛ-Η-ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ...

 Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης  

Κύριε Σαμαρά,
 πρέπει να ομολογήσει κανείς, ότι έχεις βρει (για την ώρα) τον τρόπο και τα «μέσα» να γίνεις και να παραμένεις πρωθυπουργός της Ελλάδας, παρά τις πρωτοφανείς πολιτικές απάτες και κωλοτούμπες που έκανες, παρά τα σκληρά και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα που πήρες σε βάρος του ελληνικού λαού, παρά τις υπογραφές υποδούλωσης και συμμόρφωσης που έδωσες, υπακούοντας τυφλά στις διαταγές των Γερμανών επικυρίαρχων δανειστών, σαν άλλος Τσολάκογλου και παρά το ότι δεν σου έφταναν οι έδρες της ΝΔ για να κάνεις κυβέρνηση και παρά τις φοβερές αντιξοότητες που συνάντησες σε αυτή την προσπάθεια κατάκτησης της εξουσίας, τελικά με τα χίλια ζόρια μπόρεσες και τα κατάφερες...



Ή νομίζεις ότι τα κατάφερες, διότι η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.
Στη πραγματικότητα αυτός που τα κατάφερε, είναι αρχικά ο Γ. Α. Παπανδρέου και στη συνέχεια ο διάδοχός του κ. Ε. Βενιζέλος, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι βρήκαν ένα εύκολο θύμα, για να του φορτώσουν τα δικά τους τεράστια αμαρτήματα.


Δεν χρειάστηκε άλλωστε να ψάξουν και πολύ, απλά έπρεπε να διαλέξουν τον κατάλληλο.
Και βρήκαν έναν, που ναι μεν «βγήκε από νωρίς για την πιάτσα», αλλά η «πιάτσα» δεν του «καθόταν» και παρά το ότι έκανε παλαιότερα δικό του κόμμα, παρά τις αποστασίες που έκανε, παρά την πολιτική υποστήριξη που έδωσε στα αντίπαλα, των πολιτικών του «πιστεύω», κόμματα, η «πιάτσα» παρέμενε ανένδοτη και απόρθητη. 


 Μέχρι που οι γνώστες και χρήστες της «πιάτσας» Γ.Α.Π. και Βενιζέλος, κατάλαβαν ότι ο άνθρωπος ήταν «χαρμανιασμένος» για εξουσία και ...σε πλεύρισαν έξυπνα...


Ο μεν πρώτος, αφού σου φόρτωσε την ευθύνη της οριστικής καταστροφής της χώρας, που εκείνος ξεκίνησε πρώτος, αναχώρησε για ταξίδια αναψυχής ανά την υφήλιο, έτσι, για να χαρεί την επιτυχία του, αφού κατάφερε ακόμα και τα έξοδα των διακοπών του να γίνουν με δαπάνες του ελληνικού λαού, αφήνοντας τοποτηρητή του και ελεγκτή καλής εφαρμογής του προγράμματός του, τον άσπονδο, πρώην φίλο και συνεργάτη στο έγκλημα κατά της Ελλάδας, τον νυν συν-πρωθυπουργό σου και ΥΠ.ΕΞ, κ. Ε. Βενιζέλο.


Ο Βενιζέλος όμως, καθότι είναι κι' αυτός «ψιλοχαρμανιασμένος» για εξουσία, το είδε έξυπνα το πράγμα και από τοποτηρητής, αποφάσισε να γίνει κι' αυτός «μεγάλος χαλίφης»!!


Ξέροντας όμως ότι με το (από)κομμα που του άφησε ο Γ.Α.Π. δεν μπορούσε μόνος του να κάνει «χαλιφάτο» και βλέποντας ότι και εσένα δεν σου φτάνουν τα «κουκιά» για να κυβερνήσεις, έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και αποφάσισε να σε «στηρίξει» με την συμμορία του, ώστε να σε έχει πάντα στο χέρι και να εξαρτάσαι από αυτόν, απαιτώντας για τον ίδιο και τους δικούς του, τα πιο τρελά ανταλλάγματα για τις δήθεν υπηρεσίες που σου προσφέρει, ενώ στη πραγματικότητα σε θάβει κάθε μέρα και βαθύτερα, αφού εσύ φαίνεται να είσαι αυτός που αποφασίζει να εκτελέσει τα προσυμφωνημένα του Γ.Α.Π. με την Τρόϊκα. Ταυτόχρονα ο ίδιος και το από-κομμά του «το παίζουν» αντιστασιακοί, βάζοντας δήθεν κόκκινες γραμμές στις απαιτήσεις των τροϊκανών και απειλώντας ότι δήθεν δεν θα ξαναψηφίσουν άλλα νέα αντιλαϊκά μέτρα.(τα έλεγαν και τότε επί Μνημονίων, αλλά υπερψήφιζαν...)


 Αυτό θα έχει σαν συνέπεια, εσύ να χάνεις σημαντικά δημοσκοπικά ποσοστά έναντι του Τσίπρα και ο Μπένυ που κινδυνεύει να μην μπει στις επόμενες εκλογές στη Βουλή, όχι μόνον να το πετύχει, αλλά να καταφέρει και να γίνει αυτός το συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κυβέρνηση, αφήνοντας εσένα στην αντιπολίτευση, με την .«πιάτσα» στο χέρι...


 Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να είναι υποθέσεις, αλλά καλού-κακού κύριε Σαμαρά σου ξαναλέω:
 «Φοβού τους σοσιαλ-η-στές και δώρα φέροντας...»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου