Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ «ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!


Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
Η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη έγινε η πρώτη βουλευτής ΠΑΣΟΚ μετά το 1974, η οποία είχε το θάρρος να ψηφίσει «ΝΑΙ» σε μια πρόταση δυσπιστίας που υπέβαλλε η αντιπολίτευση, μέσω ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας, σε αντίθεση με το σύνολο των βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ότι διαθέτει ανδρικό «εμπόρευμα» ανάμεσα στα πόδια της!!!
Η βουλευτής Πέλλας, αγνόησε το απειλητικό «λίπος», που προκαλεί μέγιστο κακό στην ελληνική κοινωνία και σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό και αποφάσισε, έστω και αργά, να γίνει λιτοδίαιτη, αλλά έντιμη απέναντι στους ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν... 
  Αντίθετα, ο φανατικός οπαδός της χοληστερίνης και προικισμένος με προσόντα αθλητή (!) της ιαπωνικής πάλης Sumo, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, κατάφερε και την έβγαλε εκτός του «πράσινου» αγωνιστικού κύκλου Dohyo, αν και η νίκη του αυτή χαρακτηρίζεται μάλλον σαν «Πύρρειος νίκη».

Η πρώην πλέον βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε ακολουθήσει εδώ και αρκετό καιρό μια συνεπή αντιμνημονιακή γραμμή και είχε εμπιστευτεί σε συνεργάτες της, ότι «για λόγους πολιτικής συνείδησης, αδυνατεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το κυβερνητικό μόρφωμα»!!!

Η κυρία Θ. Τζάκρη δικαιολόγησε και γραπτώς την απόφασή της σε κείμενο που έγραφε:

«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση. Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται από τις συνεχείς περικοπές και τους φόρους, η δήθεν ανάπτυξη αναβάλλεται συνεχώς για το μέλλον και το μόνο σχέδιο της Κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές που της επιβάλλουν οι δανειστές, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος, ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια...»!!!

Αντίθετα, έκπληξη προκάλεσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, η στάση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αθανασίου Δαβάκη, ο οποίος είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, αφού παρατηρείται «υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια».

Ο κ. Δαβάκης, που μάλλον δεν διαθέτει το φυσικό «εμπόρευμα» στο παντελόνι του, αφού ανήκει σ'αυτούς που κατ' εντολήν, καταψήφισαν τη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε και σε μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, δείχνοντας τη σοβαρότητα του πολιτικού και μάλιστα ενός υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, καθότι από εκεί που υποστήριζε ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονταν να μας την «πέσουν», μέσα σε λίγα λεπτά οι Τούρκοι έγιναν... «φίλοι μας».

Αυτό έγινε προφανώς, κατόπιν αντίδρασης και με υπόδειξη του προϊσταμένου του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγ. Βενιζέλου, που επίσης στερείται «εμπορεύματος» στο παντελόνι του.

Έτσι σε λίγο ο κύριος  Δαβάκης, επιχείρησε να μαζέψει τα αμάζευτα για την προηγούμενη δήλωση του, περί υπερσυγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, λέγοντας ότι: «.αναφερόμουν στο παρελθόν. Σήμερα τα πράγματα στο Αιγαίο έχουν αλλάξει. Η ένταση έχει πέσει και έχουν βελτιωθεί οι διμερείς μας σχέσεις. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία εκφεύγει της ουσίας των λεγομένων μου.». Εύγε του.

Την σήμερον ημέραν, βρίσκεις και αγοράζεις ότι θέλεις στην παγκόσμια αγορά.

«Εμπόρευμα» όμως, πρέπει να διαθέτεις από φυσικού σου και να δίνεις στους άλλους να το καταλάβουν!!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου