Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

Dennis Kucinich υποψήφιος των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2004 και το 2008:
«Οι ΗΠΑ έριξαν την εκλεγμένη ουκρανική κυβέρνηση και ανάγκασαν τον Β. Πούτιν να επέμβει...»
Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά τις δηλώσεις του Dennis Kucinich πρώην δημοκρατικού προεδρικού υποψήφιου ο οποίος δήλωσε ότι οι Αμερικανοί ευθύνονται για την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία και ότι η περιβόητη ΜΚΟ USAID πληρώνεται από τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να ρίχνει εκλεγμένες κυβερνήσεις στην Ουκρανία!!!

Είναι μια δήλωση Αμερικανού αξιωματούχου που διεκδίκησε το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2004 και το 2008, και αποτελεί ρήγμα στην αμερικανική επικοινωνιακή πολιτική.

Ο Kucinich σχολίασε στο Fox News στην εκπομπή του Bill O'Reilly εξηγώντας ότι η ανάμειξη των Αμερικανών στα εσωτερικά της Ουκρανίας προκάλεσε την τωρινή κατάσταση και ότι οι Ουκρανοί πολίτες χρησιμοποιήθηκαν από τις Δυτικές  Δυνάμεις!


Ερωτώμενος, πως θα αντιμετώπιζε αυτός την σημερινή ένταση εάν είχε γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Kucinich είπε τα ακόλουθα:


«Αυτό που θα έκανα είναι να μην έβαζα την USAID και την National Endowment for Democracy να εργάζονται με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να ρίξουν μια εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ουκρανία, γιατί αυτό έκαναν. Δεν θα δοκίμαζα να αναγκάσω τον ουκρανικό λαό σε μια συμφωνία με το ΝΑΤΟ ενάντια στα συμφέροντά του ή σε μια συμφωνία με την ΕΕ που είναι ενάντια στα οικονομικά του συμφέροντα»!!!


Είναι η πρώτη φορά που ένας υψηλά ιστάμενος Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο των αμερικανικών ΜΚΟ ως «μακρύ χέρι» της CIA και τον σκοτεινό ρόλο τους, στην πτώση μη αρεστών, στις ΗΠΑ, κυβερνήσεων ανά την υφήλιο


Στην Ελλάδα έχουμε την εμπειρία της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή λόγω του ότι άσκησε φιλο-ρωσική πολιτική, αλλά και τόλμησε να δηλώσει βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
«Άρα είναι λάθος των ΗΠΑ που ο Πούτιν μπήκε μέσα; Τον αναγκάσαμε να το κάνει;» Ρώτησε ο Ο'Reilly  «Bill O'Reilly, εάν δεν πιστεύεις στο αίτιο και στο αιτιατό (όπως λέει και το αξίωμα της Νευτώνειας Φυσικής) τότε δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για σένα» είπε με νόημα ο Kucinich. 


Τον Φεβρουάριο ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε αρθρογραφήσει στην Ηuffington Post, για να αμφισβητήσει την Association Agreement μεταξύ της ΕΕ και της Ουκρανίας, μέσω της οποίας θα χρησιμοποιούνταν για να βάλει το ΝΑΤΟ (πυραυλικές βάσεις) στα σύνορα της Ρωσίας. 


«Από ότι καταλαβαίνω κατηγορείται τις ΗΠΑ για ανάμειξη στην Ουκρανία δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Πούτιν να επέμβει.» είπε ο O'Reilly, προσπαθώντας για επί πλέον αποκαλύψεις.
«Είσαι πολύ κοντά» απάντησε ο Kucinich.  «Θα έπρεπε να μας απασχολεί ο ουκρανικός λαός, γιατί τον χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή. Θα χρησιμοποιηθεί το κράτος αυτό από το ΔΝΤ με ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας φτιαγμένο από το ΝΑΤΟ, για να μπει στο κατώφλι της Ρωσίας.» 


Εν ολίγοις ο Dennis Kucinich αποκαλύπτει ότι «το ΔΝΤ αποτελεί τον «Δούρειο Ίππο» του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ εισχωρούν σε ένα κράτος και αρπάζουν τον έλεγχο των δομών του, και το βάζουν στην σφαίρα επιρροής τους». Δηλαδή γνωστά πράγματα, αλλά για τους γνωρίζοντες.


Δεν είναι καθόλου τυχαίο που Ρωσία και Κίνα σχεδιάζουν να φτιάξουν ένα δικό τους ΔΝΤ.
Είδαν άλλωστε την αποτελεσματικότητα του «πρωτότυπου» στην επιβολή γεωπολιτικής κυριαρχίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου