Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Θέλουμε Δημάρχους και όχι μνημονιακούς κλητήρες της τρόικας και των εγχώριων συνεργατών της....

Δελτίο τύπου
Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Άρτας
 για τις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές 2014

Θέλουμε Δημάρχους και όχι μνημονιακούς κλητήρες της τρόικας και των εγχώριων συνεργατών της.
Δεν θα στηρίξουμε πρόσωπα με κομματική ταυτότητα τα οποία φοράνε χρωματιστά κομματικά γυαλιά, αλλά αυτούς που βλέπουν όλους τους δημότες με το ίδιο χρώμα, το χρώμα του ισότιμου δημότη.
Οι πόλεμοι γίνονταν και θα ενταθούν για το νερό. Ο τόπος μας  στον τομέα αυτό των υδάτων είναι ευλογημένος τόπος και σύντομα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος στα ξένα συμφέροντα. Για εμάς το νερό είναι αδιαπραγμάτευτο και μη εκχωρητέο δημόσιο αγαθό.
Ομοίως κοινωνικό αγαθό για εμάς αποτελεί η διαχείριση και αξιοποίηση των σκουπιδιών, από την οποία θα πρέπει να ωφελούνται και οι δημότες μας.
Δεν αποδεχόμαστε καμία μορφή Ειδικής Οικονομικής Ζώνης ούτε στρατοπέδων συγκεντρώσεως μεταναστών στην περιοχή μας.
Έχουμε ανοικτά τα αυτιά μας να ακούσουμε στα γραφεία μας και μετά από δικό τους αίτημα, όλους τους υποψηφίους συνδυασμούς και θα αξιολογήσουμε τα προγράμματα τους.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα στηρίξουμε τοπικές υποψήφιες προσωπικότητες που θα ενώνουν και θα έχουν προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών μας.
Θα υποστηρίξουμε διαχρονικά τίμιους, υπερκομματικούς και πάνω από όλα αντιμνημονιακούς υποψηφίους, που ενδιαφέρονται για την προαγωγή του τόπου μας και όχι για την προαγωγή της παράταξης τους. Είμαστε μικρός τόπος και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Δεν αποκλείουμε την αυτόνομη κάθοδο μας στις εκλογές αυτές με προσωπικότητες του νομού μας και όχι με αυστηρά κομματικό χαρακτήρα. Θέλουμε να ενώσουμε τους συμπολίτες μας και όχι να τους διχάσουμε.
Ήδη τα δημοσκοπικά «μεγάλα» κόμματα δίνουν έντονη πολιτική παρουσία στα ψηφοδέλτια τους και για εμάς αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν θέλουμε άλλους διχασμούς.
Η τοπική αυτοδιοίκηση όπως υπονοεί και ο τίτλος είναι καθαρά υπόθεση και υποχρέωση των τοπικών κοινωνιών, χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση από την κεντρική εξουσία ή τους εξωτερικούς πάτρωνες της (Φούχτελ, Ράϊχενμπαχ κ.λ.π.)
Κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους αναντικατάστατο στην εξουσία και κόπτονται με εγωϊσμό «ή εμείς ή το χάος». Οι μόνοι αναντικατάστατοι στο δημοκρατικό πολίτευμα είναι οι ψηφοφόροι. Είσαι εσύ Αρτινέ δημότη ψηφοφόρε και κανείς άλλος.
Είμαστε όλοι Αρτινοί, Έλληνες και ισότιμοι πολίτες που θα πρέπει να μας ενώνει το καλό του τόπου μας.
Μέσα στο ΕΜΕΙΣ θα ευημερήσει και το ΕΓΩ μας και όχι στο αντίθετο.
Συντονιστική Επιτροπή Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου