Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Aντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων των αγροτών, στα γραφεία του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή.


Οι αγρότες ενημέρωσαν τον Τέρενς Κουίκ για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα, όπως η υπέρμετρη φορολόγηση και η επιβολή των χαρατσιών, ενώ ζήτησαν τη μείωση του κόστους παραγωγής μέσω αφορολόγητου πετρελαίου, μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος και των αγροεφοδίων.
Ο Τέρενς Κουίκ εξέφρασε την πλήρη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα αιτήματα των αγροτών, ενώ μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε τα εξής:

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου κάθε μέρα σπρώχνει όλο και περισσότερο την πρωτογενή αγροτική, κτηνοτροφική, πτηνοτροφική και αλιευτική πολιτική, στον πλήρη αφανισμό της.
Τα αιτήματα της αντιπροσωπείας των αγροτών όλων των μπλόκων της χώρας, με τη συμμετοχή αγροτών από όλα τα κόμματα, είναι απόλυτα δικαιολογημένα και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά είναι συνυφασμένα με τις προγραμματικές μας δηλώσεις. Οι αγρότες θα έχουν τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον έσχατο αγώνα για το δικαίωμα της επιβίωσής τους.
Στη μάχη των ευρωεκλογών οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παλέψουμε και για τους πρωτογενείς τομείς της χώρας μας, κόντρα στις λογικές της Μέρκελ και των Ελλήνων εντολοδόχων της, που στόχο έχουν να ελέγξουν την παραγωγή στους αγρούς, στα βουνά και τις θάλασσες, πριμοδοτώντας τις αθρόες εισαγωγές από τρίτες χώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου