Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αντί να ευχαριστούν που δεν είναι στη φυλακή, διαμαρτύρονται κιόλας...

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
Νέα επίθεση προς τον Αντώνη Σαμαρά και τη δεξιά παράταξη, εξαπέλυσε σήμερα ο ανεκδιήγητος και κολλητός του Γ.Α.Π., Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, σχετικά με  τις ευκαιρίες εποχιακής απασχόλησης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για το ρόλο του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο ο κ. Καρχιμάκης μάλλον αγνοεί παντελώς και αδίκως υποτιμά.
Μεταξύ άλλων επισήμανε: «.μήπως  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρέπει  να υπενθυμίσει  και να απαιτήσει(!) από τον κ. Πρωθυπουργό, ότι όταν συγκυβερνάς, συν-ανακοινώνεις κιόλας;

Κυρίως για ζητήματα ζωτικής  σημασίας (έστω και αν διαρκούν για λίγο χρόνο) για την κοινωνία και τους ανθρώπους που δοκιμάζονται, όπως πχ. οι ανακοινώσεις για τις 440.000 ευκαιρίες απασχόλησης, που το ΠΑΣΟΚ  και η κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ,  εδώ και πολλούς μήνες το είχαν πρώτο θέμα στην ατζέντα της πολιτικής συζήτησης και πίεζαν να υλοποιηθεί άμεσα; Να λοιπόν άλλο ένα κορυφαίο ζήτημα, που η δεξιά για άλλη μια φορά μας χώνεψε. Εδώ λοιπόν ισχύουν «τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου». Ή τα καλά εμείς (Νέα Δημοκρατία) και τα  κακά εσείς (ΠΑΣΟΚ). Να  την χαιρόμαστε τέτοια συγκυβέρνηση.». (Βρε σκασίλα για την Κοινωνία, ο Μιχάλης.)
Η κραυγή αγωνίας του Μ. Καρχιμάκη υπονοεί αφενός, ότι ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ενώ βλέπει τη συρρίκνωση των κομματικών ψηφοφόρων τους, δεν δράττεται της ευκαιρίας να «γλύψει» ένα κόκκαλο, από την υποκριτική και άνευ ουσίας για τους άνεργους, ανακοίνωση του πρωθυπουργού για 440.000 ευκαιρίες και όχι θέσεις απασχόλησης, που γίνεται για προεκλογικό «χάϊδεμα» των ανέργων, ώστε να ωφεληθεί και το «πράσινο καλάθι» ψηφοφόρων και αφετέρου τονίζει έμμεσα την ανεπάρκεια του Ε. Βενιζέλου, υπονοώντας ότι ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Γ.Α.Π., θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα.
Αυτό δείχνει το πόσο εγκληματικά πωρωμένοι με την Εξουσία, είναι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην απελπισία και στον αφανισμό και τι είναι ικανοί να κάνουν για να διατηρηθούν στις «καρέκλες» τους.
Κοντολογίς, η περίπτωση του ΠΑΣΟΚ και οι απαιτήσεις, τόσο του Ε. Βενιζέλου, όσο και του Μ. Καρχιμάκη, για την συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας, ταιριάζουν με τη γνωστή  λαϊκή ρήση, «από εκεί που μας χρεωστούσαν, μας ζητούν και το βόδι.». Διότι δεν φτάνει που κατέστρεψαν ολοσχερώς την Ελλάδα και το λαό της, δένοντάς τον σε δεσμά οικονομικής εξάρτησης, δουλείας και εξευτελισμού, για τις τρεις τουλάχιστον, επόμενες γενιές, δεν φτάνει που έπεισαν (;) τον A. Σαμαρά και τον έκαναν συνένοχο και συνεχιστή του αποτρόπαιου εγκλήματος, που αυτοί και ο αρχηγός τους, ο Γ.Α.Π., ξεκίνησαν, δεν φτάνουν οι τόσες αποκαλύψεις των σκανδάλων που «σκάνε» καθημερινά, αποκαλύπτοντας το μεγάλο φαγοπότι των «πράσινων ημετέρων», αυτό που εννοούσε και ο Πάγκαλος με τη γνωστή του ατάκα «μαζί τα φάγαμε» (για το φαγοπότι της «δεξιάς» θα τα πούμε σε άλλη παρουσίαση), δεν φτάνει, τέλος, ότι η «δεξιά» είναι (ή το παίζει) αφελής και συμφώνησε φανερά να συνεργαστεί μαζί τους και μυστικά (γιατί έχει κι' εκείνη τη φωλιά της λερωμένη), να τους καλύπτει και να τους προστατεύει , όπως φανερώνεται και αποδεικνύεται καθημερινά και έτσι, αντί να ευχαριστούν που δεν είναι το «όλον ΠΑΣΟΚ» στη φυλακή, δηλαδή οι Βενιζέλος και Γ.Α.Π. με τα απομεινάρια, οι «ελιές των 58», οι «παπανδρεϊκοί της Κ75», η «Συμφωνία» του Λοβέρδου και το υπόλοιπο πράσινο κακό συναπάντημα, διαμαρτύρονται κιόλας ξεδιάντροπα, για ισότητα στη συγκυβέρνηση!!!
Ελληνικέ λαέ, στείλε τους ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις: Το απόλυτο μαύρo!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου