Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»
Τις σημερινές (20/10/2013) εκδηλώσεις για τους πεσόντες του Μακεδονικού Αγώνα τίμησε ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας και τη Βουλή των Ελλήνων (αφού δεν εμφανίστηκε κανείς άλλος Βουλευτής) και το Κίνημα των ΑΝΕΛ. 
Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την Ομοσπονδία των Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών, με επιμνημόσυνη δέηση στο Ναό του Σωτήρος στην Πλάκα και με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 
Το παρόν τους έδωσαν εκπρόσωπος του Προέδρου της Δημοκρατίας και ο ίδιος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας και των τριών όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μετά το τέλος και της επιθεώρησης του τιμητικού αγήματος στο χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ έκανε την εξής δήλωση:
Την ώρα που ο επικίνδυνος γελωτοποιός των Βαλκανίων, ο εξτρεμιστής πρωθυπουργός της Βαρντάσκα Γκρουέφσκι, συνεχίζει την πλαστογράφηση της ιστορίας, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δώσαμε το παρόν μας σε αυτή την εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες στο Μακεδονικό Αγώνα.
Είναι ταυτόχρονα ένα μήνυμα προς τη συγκυβέρνηση, ότι πρέπει να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους Σκοπιανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου