Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

Είναι πλέον πασιφανές, ότι το κυβερνητικό κουμάντο το είχε και το έχει το ΠΑΣΟΚ, καθότι όπως λέει η κασσέτα που «πιπιλίζουν» συχνά-πυκνά όλοι οι βουλευτές του, αυτοί ήταν που «έστησαν Θερμοπύλες» και σήκωσαν το βάρος για να σώσουν την Ελλάδα.
Τώρα, αν πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο, αυτό πολύ λίγο τους ενδιαφέρει, αρκεί να μην χάσουν την επαφή με την Εξουσία και τα προνόμια που προκύπτουν μέσα από αυτήν.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο Γ.Α.Π. τους άφησε τον ικανότερο από τους επιγόνους του, ο οποίος δρέπει δάφνες στον τομέα του εκβιασμού!!!
Ας δούμε όμως πώς έχουν τα γεγονότα...  

Μετά την θρασύτατη δημόσια απειλή του σημερινού ευτραφούς προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου, ότι αν δεν δώσει εντολή ο Σαμαράς στους οπαδούς της ΝΔ, να ψηφίσουν στις δημοτικές και στις ευρωεκλογές την «Ελιά» και τα συν αυτή, κομματίδια, θα «ρίξει» την συγκυβέρνηση, «η ψείρα βγήκε στο γιακά», όπως λέει και η λαϊκή παροιμία.
Και αυτό διότι ο θρασύτατος Μπένυ, βλέποντας ότι ο πρωθυπουργός πειθάρχησε πλήρως και άρα το «ψάρι τσιμπάει», έριξε την δεύτερη, δημόσια επίσης, εντολή του:
Να γίνει ανασχηματισμός και μάλιστα όχι κατά πως θέλει ο Αντώνης, αλλά κατά πως διατάζει ο αρχηγός Βαγγέλης, αφού «διέταξε» να απομακρυνθούν οι μισοί υπουργοί της ΝΔ και να αντικατασταθούν από ατυχήσαντα και μη, στις ευρωεκλογές, στελέχη της πασοκοΕλιάς, ώστε να έχει σίγουρους «δικούς» του ψηφοφόρους για τις επερχόμενες, δύσκολες ψηφοφορίες στη Βουλή και να μην κινδυνέψει στη συνέχεια η συγκυβέρνηση.

Βέβαια, μερικά μικρά γαλάζια «ψάρια», τύπου Γ. Καράμπελα, Φ. Κρανιδιώτη και αρκετοί καραμανλικοί, αντέδρασαν, λεκτικά μόνο, στη συμπεριφορά του Μπένυ, μια και ξέρουν ότι ο Αντώνης προσέχει πού βάζει την υπογραφή του και άρα δεν αφήνει την «καρέκλα» που με τόσο κόπο απόκτησε. 
Άσε δε, που ως φαίνεται, μπορεί να εξασφάλισε και την ενεργή υποστήριξη της ...toΝτόρας!
Βέβαια, αυτή θα είναι το «φίδι στο κόρφο του», που θα περιμένει να έρθει πρωτοχρονιά και να ευχηθεί ο γερο-Μητσοτάκης στον Αντώνη «καλή χρονιά» και να τον «τελειώσει» μια και έξω! 
Ακόμη, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο Αντώνης εξοφλεί προς τον Βαγγέλη και τη μεθόδευση φυλάκισης της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α., που αν και δεν είδε αποτέλεσμα, αναγνωρίζει ότι η οργάνωση και ή όλη μεθόδευση ενείχε πολλόυς κινδύνους.  
Βλέπετε, ο χοντρός έχει μυαλό και τα σκέφτεται όλα, πριν προκύψουν κακές εκπλήξεις.

Ακόμη και τη δίαιτά του σκέφτεται ιδιαιτέρως, καθότι τώρα τελευταία προτιμά το ...ψάρι!!!    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου