Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ Κε ΔΕΝΔΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...


  Γράφει ο Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
Ξυλοδαρμός αστυνομικών από αναρχικούς - 6 λαθρομετανάστες δραπέτευσαν
Επίθεση αναρχικών σε αστυνομική περίπολο σημειώθηκε προχθές, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση έξη (6) λαθρομεταναστών στον οδό Χέϋδεν και Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.
Oμάδα νεαρών αναρχοαυτόνομων με λοστούς και αλυσίδες, επιτέθηκε στην αστυνομική περίπολο, που είχε συλλάβει για έλεγχο έξη λαθρομετανάστες και αφού έδειραν και έδεσαν τους αστυνομικούς,  απελευθέρωσαν τους λαθρομετανάστες.

Αυτό κι' αν δεν είναι ανθρωπιά και απονομή δικαιοσύνης, που μόνον αριστερόστροφοι αναρχικοί και ενίοτε συνεργαζόμενοι σαν παρακρατικοί, μπορούν να αποδώσουν. Ο κ. Δένδιας οφείλει να τους παρασημοφορήσει!!!
Για το εν λόγω περιστατικό, τα φιλοκυβερνητικά κανάλια MEGA, ANTENNA, SKAI, και οσονούπω STAR, που λυσσάξανε και οργίασαν εναντίον της Χ.Α., «μούγγα στη στρούγκα», όπως και οι αντίστοιχες «φυλλάδες» ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ.ά, που αρπάζουν τα δάνεια και πληθώρα κρατικών πακέτων διαφήμισης, συντασσόμενα έτσι με τις εντολές των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους.

Σε σχετικό δημοσίευμά του το γνωστό φιλοαναρχικό indymedia αναφέρει σχετικά:
«Πριν λίγα λεπτά απελευθερώθηκαν 6 μετανάστες που κρατούνταν για σύλληψη, στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Πατησίων. Σύντροφοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κινήθηκαν επιθετικά προς την πεζή περιπολία που κράταγε τους μετανάστες, η οποία ως συνήθως επέλεξε την τακτική του λαγού αφήνοντας πίσω έναν ασφαλίτη σύγκορμο με τις χειροπέδες στο χέρι, οι οποίες του αφαιρέθηκαν με μερικές «ψιλές» και μια «φυσουνιά» στα μούτρα, για γέμιση.
Κανένας μόνος του απέναντι στα (παρα)κρατικά καθάρματα.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ»

Τώρα που πήραν φόρα οι κάθε είδους αναρχικοί-αριστεριστές και δέρνουν αρχηγούς κομμάτων, σπάζουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία (αλήθεια, τί θα μείνει να ξε-πουλήσουμε, για να πληρώσουμε τους δανειστές), συλλαμβάνουν αστυνομικούς και με την ευλογία της συγκυβέρνησης είναι έτοιμοι να κρεμάσουν κάθε δεξιό και ιδιαίτερα ακροδεξιό πολίτη, όπως προτείνει το indymedia, τους συστήνω να αρχίσουν από τους δεξιούς κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο (κι' αυτός τώρα δεξιός λογίζεται) και να συνεχίσουν με τους ακροδεξιούς κ.κ. Βορίδη, Πλεύρη, Αδ. Γεωργιάδη και όλους τους ομοϊδεάτες τους, ώστε να προσφέρουν πραγματική αλληλεγγύη και εξυπηρέτηση προς τον απλό και δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Άντε indymedia, ξεσήκωσέ τους όλους, μπας και ξαναγυρίσεις στο  ...Πολυτεχνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου