Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ας διαβάσουμε τις απόψεις του δημάρχου του Κεμπέκ και τί απαντά στούς Μουσουλμάνους γονείς, που απαίτησαν την κατάργηση του χοιρινού κρέατος σε όλα τα σχολικά κυλικεία σ’ ένα προάστιο του Μόντρεαλ.

Μια εμπορική διαφήμιση χοιρινού κρέατος, λέει: "Βάλτε λίγο χοιρινό στο πιρούνι σας...».

Ο φιλελεύθερος τοπικός δήμαρχος, αρνείται ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το χοιρινό κρέας από το MENU του κυλικείου της σχολής και εξηγεί το γιατί:
Ο δήμαρχος του Μόντρεαλ στο προάστιο της Dorval έχει απορρίψει το αίτημα των Μουσουλμάνων, και ο γραμματέας της πόλης έστειλε ένα έγγραφο σε όλους τους μουσουλμάνους γονείς, εξηγώντας το γιατί.

"Μουσουλμάνοι, πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στον Καναδά και στο Κεμπέκ, στα έθιμα, στις παραδόσεις του και στον τρόπο ζωής του, επειδή αυτά ισχύουν στον τόπο που επιλέξατε να μεταναστεύσετε".

"Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβουν
ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στο Κεμπέκ. Πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι αυτοί που πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, δεν είναι οι Καναδοί που τόσο γενναιόδωρα τους υποδέχτηκαν".

"Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι οι Καναδοί δεν είναι ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοί.
Ο Καναδάς έχει δεχθεί πολλούς μετανάστες πριν από εσάς τους μουσουλμάνους, (ενώ σ’εσάς αυτό δεν ισχύει, δεδομένου ότι οι μουσουλμανικές χώρες δεν αποδέχονται μη-μουσουλμάνους μετανάστες)".

"Ακριβώς, όπως και τα άλλα έθνη, οι Καναδοί δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους ή την κουλτούρα τους.»

"Και, εάν ο Καναδάς είναι μια χώρα ευπρόσδεκτη, δεν είναι ο Δήμαρχος της Dorval που καλωσορίζει τους ξένους, αλλά οι άνθρωποι του Καναδά και του Κεμπέκ στο σύνολό τους".

"Τέλος, θα πρέπει να καταλάβετε ότι στον Καναδά (και στο Κεμπέκ), με τις  ιουδαιο-χριστιανικές ρίζες του, χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι εκκλησίες και  θρησκευτικές γιορτές, η θρησκεία πρέπει να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και πιστεύω των κατοίκων του".

"Ο δήμος του Dorval είχε το δικαίωμα να αρνηθεί οποιεσδήποτε παραχωρήσεις προς το Ισλάμ και τη Σαρία».

«Για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι διαφωνούν με την εκκοσμίκευση και δεν αισθάνονται άνετα στον Καναδά, υπάρχουν 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, οι περισσότερες από αυτές αραιοκατοικημένες και έτοιμες να τους υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες και με όπλα, σύμφωνα με τον απάνθρωπο τρόπο της Σαρία...».

«Αν φύγατε από τη χώρα σας για τον Καναδά, και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή έχετε σκεφτεί ότι η ζωή είναι καλύτερη, από ό,τι στον Καναδά και αλλού. Εμείς δεν θα σας αφήσουμε να σύρετε τον Καναδά μέχρι το επίπεδο των εν λόγω 57 χωρών".

"Θέσετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μόνο μία φορά:«Μπορεί να είναι καλύτερα εδώ στον Καναδά, όπου μπορεί και να μας σερβίρουν από μια καντίνα και ένα γεύμα με χοιρινό στο μενού» και αυτό θα είναι σημαντικό κριτήριο της απάντησης".

"Εάν ήρθατε στον Καναδά με την ιδέα ότι θα μας εκτοπίσετε με την πλούσια διάδοση σας και τελικά να αναλάβετε τη χώρα, θα πρέπει να πακετάρετε τα πράγματά σας και να πάτε πίσω τώρα, στη χώρα από όπου ήρθατε. Δεν έχουμε κανένα δωμάτιο εδώ για εσάς με αυτή την ιδεολογία σας".
 
Εάν αισθάνεστε το ίδιο, όσοι διαβάσατε αυτήν την απάντηση του Δημάρχου του Κεμπέκ προωθήστε το. Εάν όχι, πατήστε το delete και να προετοιμαστείτε να μετατοπίζεστε!

Υ.Γ. Όπου Καναδάς, Καναδοί και ονόματα πόλεων του Καναδά, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το όνομα Ελλάδα, Έλληνες και ονόματα διαφόρων ελληνικών πόλεων και νησιών, που φιλοξενούν μετανάστες και πρόσφυγες.

Δ.Μ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου