Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ!!!

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης  
Ο Α. Σαμαράς και ο Ε. Βενιζέλος φρόντισαν δια του πρώην γ.γ. δημοσίων εσόδων, Χ. Θεοχάρη, και νυν βουλευτή του Ποταμιού, να μην φορολογηθεί μεγάλη ελληνική εταιρεία πετρελαίων και να γλυτώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ φόρων, όπως αποκάλυψε ο κ. Σούρλας, κερδίζοντας ταυτόχρονα τεράστια ποσά από τις υπέρογκες τιμές του πετρελαίου, που πιέστηκε να πληρώνει ο φτωχός ελληνικός λαός, για να αντιμετωπίσει το χειμωνιάτικο ψύχος.

Έτσι, με την πολιτική των Μνημονίων που εφάρμοζαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προέκυψε και o προϋπολογισμός των σχολείων να είναι πολύ μικρός και το πετρέλαιο πολύ ακριβό. 

Για τον λόγο αυτό, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, φιλανθρωπικά και κοινωνικά σκεπτόμενος, διέθεσε 30.000 ευρώ για να μην ξεπαγιάσουν τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του νομού, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Με ποσό 10.000 ευρώ σε κάθε δημοτική επιτροπή παιδείας (Ηγουμενίτσας, Φιλιατών και Σουλίου) ο Ο.Λ.ΗΓ ΑΕ, αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση να ενισχύσει τους δήμους της Θεσπρωτίας, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες θέρμανσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού. Του αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

Και μετά από αυτό και πολλά άλλα παρόμοια «κατορθώματα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν πολίτες που ελαφρά τη καρδία, αλλά κυρίως χωρίς λογική σκέψη, τους εμπιστεύτηκαν και πάλι την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015... 

Ευτυχώς που αυτοί ήταν οι λίγοι, γιατί οι πολλοί φρόντισαν και τους έστειλαν στην ατιμωτική  αποστρατεία και οσονούπω θα κληθούν να απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους, αρχίζοντας πρωτίτως να απολογούνται στα παιδιά της βόρειας χώρας, που τα άφησαν να ξεπαγιάζουν, για να βολεύουν τους "δικούς" τους ανθρώπους. 

Εκτιμώ ότι κάποιοι επιτέλους, πρέπει να βάλουν μυαλό, έστω και αργά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου