Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΕΝΕ...




Γράφει ο Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
 Με αφορμή την παραπάνω γνωστή ατάκα, αυτών που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, θέλω να αποταθώ στον απλό και ανώνυμο πολίτη και να του πω την αλήθεια.
«Φίλε άκου και σκέψου, αν κάποιος έρθει και σε χτυπήσει, σε κλέψει, σε βρίσει, σε ταπεινώσει, σε αδικήσει, σε κατηγορήσει, σε αφήσει χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα, χωρίς φαγητό, χωρίς θέρμανση, χωρίς κάλυψη υγείας και φαρμάκων, κοινωνικών παροχών και ένα σωρό άλλα απαραίτητα, που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει και ταυτόχρονα σε «φορτώσει» με φόρους, χαράτσια, ανατιμήσεις ειδών πρώτης ανάγκης, ηλεκτρικού ρεύματος, εξόδων μετακίνησης, τιμές καυσίμων, μεταφοράς και ταυτόχρονα τα παιδιά σου χωρίς φροντίδα, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς εργασιακό και κοινωνικό μέλλον  και σου πει ότι όλα αυτά τα έκανε για το καλό σου, θα τον πιστέψεις;

Ιδιαίτερα δε, όταν ξεπουλάει κάθε δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, τις δημόσιες υπηρεσίες, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες, τις συγκοινωνίες, τα λιμάνια, τις ακρογιαλιές, το νερό και κάθε αγαθό που πουλιέται, επιτρέψει να κυβερνούν πραγματικά τη χώρα, ξένοι οικονομικοί επικυρίαρχοι, που νοιάζονται μόνο να σε ξεζουμίσουν οικονομικά και να σε αποτελειώσουν, όπως και όλο τον ελληνικό λαό και να τεμαχίσουν την Ελλάδα (που και που, λέει αλήθειες ο Γ. Τράγκας), δίνοντας δικαιώματα διεκδίκησης εδαφών σε Σκοπιανούς, Τούρκους και Αλβανούς και ίσως στα δύο εκατομμύρια και πλέον (λαθρο)μεταναστών, που πρέπει να ανεχτείς κάθε παράνομη διεκδίκηση και πράξη τους και σου πει ότι όλα αυτά τα έκανε για το καλό σου, θα τον πιστέψεις; Ιδίως όταν ξέρεις, ότι είναι αποδεδειγμένα, μεγάλος ψεύτης; Κανένας λογικός και εχέφρων νους, ανά τον κόσμο, δεν πρόκειται να τον πιστέψει...
Κι' όμως, ώ του θαύματος, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, μορφωμένοι, καλοπληρωμένοι, καλοβολεμένοι και «ξανά-πληρωμένοι», που λένε (χωρίς να το πιστεύουν) ότι τον πιστεύουν!!!
«Για το καλό της χώρας» λένε, ψευδόμενοι στο λαό, για να καλύψουν την αλήθεια, ότι πρόκειται για το δικό τους καλό, για το δικό τους βόλεμα, για τη δική τους «αρπαχτή» κι' ας υποδουλωθεί όλη η χώρα κι' ας καταστραφεί ο ελληνικός λαός και ο ελληνισμός, μαζί.
Για τέτοια πουλημένα και αδίστακτα τομάρια, πρόκειται και με την θετική ψήφο τους για Π.Δ., όχι μόνο δεν θα σταματήσουν όλα αυτά που γίνονται εναντίον σου, αλλά θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο και να σε εξαναγκάσουν είτε να ξενιτευτείς, είτε να λιμοκτονήσεις, είτε και να αυτοκτονήσεις, αρκεί να σε κάνουν ότι θέλουν, όταν θα είσαι πλέον ένα άβουλο πλάσμα.
Και θα ρωτήσεις με το δίκιο σου, «γιατί το κάνουν αυτό, γιατί τόσο μίσος για εμένα και τον κάθε εμένα;»...

Η απάντηση είναι πολλαπλή. Πρώτο και κύριο, δεν το κάνουν δωρεάν. Τουναντίον, ακούγεται μάλιστα ότι ορισμένοι χρυσοπληρώνονται για να το κάνουν και αν κάποιοι δεν συμφωνούν, ακούγεται επίσης, ότι εκβιάζονται παντοιοτρόπως για να τους καταφέρουν να το κάνουν.
Και οι περισσότεροι, δυστυχώς, υποκύπτουν, πάλι όμως με το αζημίωτο!!!
Δεύτερο, διότι κυνηγούν, ή κατέχουν «μεγάλη καρέκλα» και δεν θέλουν να «πέσουν» από αυτήν, διότι αν πέσουν, μπορεί να καταστραφεί ο πλανήτης, λένε, για να φοβίσουν τους αδαείς και τους αγαθούς (εδώ θα έπρεπε να βάλω άλλα επίθετα, αλλά θού Κύριε.).
Η αλήθεια, βέβαια είναι, ότι μπορεί και να καταστραφεί οικονομικά, ο μισός πλανήτης, αλλά όχι οι φτωχοί και οι σχεδόν φτωχοί, αυτού του πλανήτη. Εσύ ειδικά, όχι μόνο δεν θα καταστραφείς, αλλά μάλλον θα «ανασάνεις» και θα ξεφορτωθείς αρκετά, από τα προβλήματα, που άδικα σου φόρτωσαν οι πολιτικές των Μνημονίων και των Εφαρμοστικών νόμων.
Τρίτο και φαρμακερό, διότι είναι (;) άνθρωποι, που δεν δίνουν δεκάρα για εσένα και για τον υπόλοιπο λαό, δεν έχουν μέσα τους ανθρωπιά, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, τσίπα και ότι άλλο μπορεί να έχει ένας πολιτικός καιροσκόπος, φιλοτομαριστής και απατεώνας.
Μπορείς κι' εσύ να προσθέσεις, όσα άλλα «κοσμητικά» επίθετα, νομίζεις ότι τους αξίζουν.
Τώρα, το τί πρέπει να κάνεις, απέναντι σ' αυτούς, δεν είναι ακόμη της ώρας να το πούμε.
Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε, είναι ότι οσονούπω έρχεται η ώρα τους και τότε θα ξέρεις σίγουρα, τι θα κάνεις, όπως και όλος ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός, που σιγοβράζει.




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου