Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

«ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ» ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ


Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
Με συμπλοκές με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, σφοδρές αποδοκιμασίες του τύπου «ανεπιθύμητος», «δεν σε θέλει ο λαός», «κλέφτες», μούντζες, γιουχαϊσματα και προτροπές να παραιτηθεί, έγινε δεκτός ο Α. Σαμαράς στο Ναύπλιο από τον αργολικό λαό, για τον εορτασμό της επετείου για την 192η επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό. Και όλα αυτά σε ένα παραδοσιακά συντηρητικό νομό της Πελοποννήσου, που μαζί με την Λακωνία και την Μεσσηνία, εκλέγουν συνεχώς σαν πρώτο κόμμα τη ΝΔ από το 1985 μέχρι το 2012, δηλαδή μέχρι που ο Σαμαράς έκανε την κωλοτούμπα και συνεταίρο του τον Βενιζέλο.
Και ενώ μέσα στην αίθουσα ο πρωθυπουργός δεχόταν την απονομή του τίτλου του επίτιμου δημότη και του παραδιδόταν από τον τοπικό δήμαρχο το «χρυσό κλειδί» της πόλης, έξω από την αίθουσα οι πολίτες, επαγγελματίες της πόλης και αγρότες, που τους έχουν "τσακίσει" τα Μνημόνια και τελευταίως η απόρροια των κυρώσεων του ρωσικού εμπάργκο, που συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση, ζητούσαν την παραίτησή του σε σκηνές, τις οποίες δεν έχουν δείξει και δεν τολμούν να δείξουν τα συνεργαζόμενα με την κυβέρνηση, κανάλια, μέχρι στιγμής.
Η συμπεριφορά της κυβέρνησης Σαμαρά, έχει σαν αποτέλεσμα την κατάρρευση της εμπορικής κίνησης σε Αργος και Ναύπλιο, όπως άλλωστε και σε όλη τη χώρα, αφού οι αγρότες δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες, ενώ οι ελάχιστες αποζημιώσεις κατάσχονται από την εφορία για τα χρέη τους!
Σημειωτέον ότι και η οικογένεια της συζύγου του Α. Σαμαρά, Γεωργία, έχει ιδιαίτερη σχέση και στενούς δεσμούς με την Αργολίδα, αλλά ούτε αυτό γλίτωσε τον πρωθυπουργό από τις λαϊκές αποδοκιμασίες.
Δείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση την «ενθουσιώδη υποδοχή» από τον αργολικό λαό!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου