Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PARADISE;

Το ξεχάσατε υποκριτές Φαρισαίοι της ΝΔ; Ήταν υπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν βγήκε από τη φυλακή ο Ξηρός και εξαφανίστηκε!!!

Οι εξελίξεις είναι παράλληλες και προβληματίζουν ανάλογα και για τις συμπτώσεις και για την ουσία, κάθε μιας…
1. Ήρθε αυτές τις ημέρες στο φως η δεύτερη φουρνιά των PARADISE PAPERS και αυτή η φουρνιά αφορά τόσο σημαντικά πρόσωπα όσο είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο Σταύρος Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ, των ΠΑΝΑΜΑ και του Αντώνη Σαμαρά που έλεγε «νάχαμε 10 Παπασταύρους»!!!
2. Οι «θεσμοί» έρχονται να πιέσουν την Ελληνική Κυβέρνηση να παραδώσει στα νύχια των αρπακτικών τους, τις πρώτες κατοικίες Ελλήνων που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τις Τράπεζες, επειδή οι ξένες κυβερνήσεις διέλυσαν τις Ελληνικές τράπεζες και την ελληνική κρατική οικονομία!
3. Ο Ντάίσελμπλουμ φεύγοντας από την θέση του προέδρου της Επιτροπής, παραδέχεται ότι άρπαξαν περιουσίες του κόσμου για να σώσουν τις δικές τους τράπεζες, που ήταν διεθνώς εκτεθειμένες και προς τις ελληνικές.
4. O υπουργός οικονομικών της Γαλλίας καταγγέλλει δημόσια, ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός αδικήθηκαν και πλήρωσαν αυτά που δεν έπρεπε να πληρώσουν, με τα Μνημόνια κλπ.
5. Ο Νίκος Νικολόπουλος με παρέμβασή του, καταγγέλλει τα αρπακτικά των θεσμών, γράφοντας στη Βουλή ότι στοχεύουν στην αρπαγή περιουσιών αξίας 80 δις, με ένα ποσό που είναι το 10% αυτής της αξίας!

Τονίζει μεταξύ άλλων ο Ν. Νικολόπουλος:

"...«Πληροφορίες που έφτασαν στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος αναφέρουν, ότι κύκλωμα που λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση και συμμετέχουν ακόμα και μεγάλα δικηγορικά γραφεία, καθώς επίσης και Έλληνες ολιγάρχες, προχωρούν σε ύποπτες διαπλοκές με τραπεζικά στελέχη και ξένους «γύπες», για να πλουτίσουν από τα κόκκινα δάνεια και ότι έχουν φθάσει στοιχεία - φωτιά στη Δικαιοσύνη, ενώ ακόμη μας μίλησαν και για χαριστικό δανεισμό σε…κολλητούς επιχειρηματίες, που θα μπουν στο κόλπο.
Το αμαρτωλό τρίγωνο αποτελούν τραπεζίτες, ελεγκτικές εταιρείες και ξένοι «γύπες» και είναι έτοιμοι να αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές ξενοδοχεία, ακίνητα και μεγάλες επιχειρήσεις.
Το σκάνδαλο με τις βρόμικες συναλλαγές έφτασε κιόλας στη Δικαιοσύνη, αλλά και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
Επειδή, το ζήτημα αποκτά, πλέον τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον, η κυβέρνηση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνει τον… τροχονόμο στους ξένους «γύπες», τους Έλληνες ολιγάρχες και τους τραπεζίτες και δεν θα το επιτρέψουμε. Αυτό το κόλπο θα πρέπει να σταματήσει άμεσα γιατί αν πραγματοποιηθεί τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο σύγχρονο οικονομικό σκάνδαλο. Με δεδομένο ότι η «συμμορία» που έχει στηθεί, θα αρπάξει κόκκινα δάνεια ογδόντα δισεκατομμυρίων ευρώ, σε τιμή μόλις οκτώ δισεκατομμυρίων, τα συμφέροντα που συγκρούονται είναι τεράστια.
Βέβαια, το ζήτημα που καίει τον ελληνικό λαό, είναι ότι με την εκχώρηση των κόκκινων δανείων, σχεδόν ολόκληρη η ιδιωτική περιουσία, επιχειρήσεις, ακίνητα, ξενοδοχεία, θα περάσουν στους ξένους κερδοσκόπους και μάλιστα σε εταιρείες για τις οποίες κανείς δεν γνωρίζει ποιος, ή ποιοι κρύβονται από πίσω.
Για τούτο πήγα στην Βουλή και κάλεσα τους συναρμοδίους Υπουργούς να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:
Έχουν πράγματι σχηματισθεί δικογραφίες, που περιέχουν στοιχεία - φωτιά για το μεγάλο πλιάτσικο και τις συμφωνίες της ντροπής;
Έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς γραπτές καταγγελίες για πρώην και νυν κορυφαία στελέχη των τραπεζών, με ντοκουμέντα για συναλλαγές και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο μεγάλο σκάνδαλο;
Ο Πρωθυπουργός, ο Αντιπρόεδρος και ο Υπουργός Οικονομικών θα ζητήσουν από την ΤτΕ, την ΑΑΔΕ και τους Οικονομικούς Επόπτες, επιτέλους να ελέγξουν τα νέα χαριστικά δάνεια που έχουν δοθεί από τραπεζίτες σε κολλητούς τους επιχειρηματίες, αλλά και σε συγγενικά τους πρόσωπα, προκειμένου ως «μπροστινοί» να κάνουν την «βρωμοδουλειά»;

Ο ...ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ!
Και ενώ φουντώνουν οι αποκαλύψεις για τα PARADISE, για τη Μαρέβα, για τον Παπασταύρου, για τους επιχειρηματίες που έχουν νόμιμα και τους απατεώνες του λευκού κολάρου, που έβγαλαν στο εξωτερικό συνολικά 25 δις (Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς-Σούρλας), ένα συμβούλιο στον Κορυδαλλό δεν διαβάζει τέτοια για να ξεχαστεί...
Θυμάται, ακριβώς αυτές τις ώρες (!!!), ότι εκκρεμεί εδώ και ...οχτώ (8) χρόνια, ένα αίτημα του "πιστολιού" της 17Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, να λάβει ολιγόωρη άδεια…
Και συνεδριάζει, ακριβώς αυτές τις ώρες του χαμού και των αποκαλύψεων, βγάζει για 48 ώρες τον Κουφοντίνα από τις φυλακές και με αυτή την κίνηση σώζει το Μητσοτακέϊκο!!!
Εκεί που έπρεπε να απολογείται πολιτικά για τη Μαρέβα και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, έγινε πολιτικός κατήγορος των πάντων, γιατί έβγαλαν τον Κουφοντίνα, ο οποίος είχε καταδικαστεί μαζί με τον Χριστόδουλο Ξηρό, για την δολοφονία του Κώστα Μπακογιάννη.
Ποιός είναι αυτός που πρόσφερε τέτοιο σωσίβιο στο Μητσοτακεϊκο, με την άδεια στον Κουφοντίνα, αυτές ακριβώς τις ώρες και όχι ένα μήνα αργότερα;
Τον εισαγγελέα, δηλαδή που ενέκρινε την άδεια του Κουφοντίνα;
Με προϋπηρεσία τρία χρόνια στα Χανιά, ο κύριος εισαγγελέας και μετά στον Πειραιά. Τον γνωρίζετε κύριε Μητσοτάκη;
Αλλά τί σχέση μπορεί να έχετε άλλωστε εσείς με τα Χανιά και τον Πειραιά…

Ο ΞΗΡΟΣ
Ο Χριστόδουλος Ξηρός, κι αυτός καταδικασμένος σε πολλές φορές ισόβια για περισσότερους φόνους, από όσους ο Κουφοντίνας, είχε λάβει άδεια από τις φυλακές λίγο μετά την πρωτοχρονιά του 2014. Τότε πρωθυπουργός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, Υπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργός Δικαιοσύνης ο Αρεοπαγίτης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Αθανασίου. Όλη η ομάδα!!!
Έγραψε ανήμερα του Αη-Γιαννιού του 2014, το φιλικό προς την τότε κυβέρνηση, ΒΗΜΑ, για την αποφυλάκιση και προσέξτε την δήλωση του ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:
"...Η αστυνομία έχει αρχίσει εντατικές έρευνες στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού. Παράλληλα, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο Σάββας Ξηρός, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί σημαντικά.
Την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, έχουν προκαλέσει τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τη φύλαξη του Σάββα Ξηρού.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση, ανήμερα των Θεοφανείων, με τίτλο «Φρούρηση κρατουμένου ειδικής κατηγορίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας», με παραλήπτες τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας και το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, αναφέρεται ότι: «Σύμφωνα με διαταγή που εξέδωσε η Αστυνομική Δ/νση Λάρισας, σε καθημερινή βάση δεκάδες συνάδελφοι θα απασχολούνται με τη φύλαξή του. Το επιχειρησιακό σχέδιο της εν λόγω διαταγής, δεν πρόκειται να το σχολιάσουμε. Αυτό καλύτερα ας το πράξουν οι διοικητές των υπηρεσιών, οι οποίες πλέον αδυνατούν να εκτελέσουν έστω και τις βασικές λειτουργίες τους».
Όπως σημειώνεται, στα μέτρα θα συμμετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι αστυνομικοί, ενδεχομένως κι όσοι βρίσκονται σε ρεπό και παράλληλα διατάχθηκαν οι άντρες της ομάδας Ζ να εκτελούν καθημερινά 8ωρες βάρδιες. Ταυτόχρονα οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών, τονίζουν πως συνάδελφοι τους, από περιφερειακά αστυνομικά τμήματα, διατάχθηκαν να εκτελούν υπηρεσία στο νοσοκομείο, ακόμα και ως διμοιρία των ΜΑΤ.
Τόσο ο Χριστόδουλος Ξηρός όσο και ο Σάββας Ξηρός, ήταν κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει και κατά το παρελθόν ολιγοήμερη άδεια εξόδου από τη φυλακή, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Η δήλωση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης
Στην επανεξέταση του όλου νομοθετικού πλαισίου χορήγησης αδειών σε κατάδικους και ειδικά σε όσους εκτίουν ποινές για τρομοκρατικές ενέργειες, δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, με αφορμή τη μη εμφάνιση του κρατουμένου Χριστόδουλου Ξηρού στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, κατά τη διάρκεια άδειας που είχε λάβει από το αρμόδιο Συμβούλιο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.
«Το ευεργέτημα της άδειας των κρατουμένων, που προβλέπεται από τους ευρωπαϊκούς σωφρονιστικούς κανόνες και τον Σωφρονιστικό Κώδικά μας, δεν μπορεί να μετατρέπεται σε μέσο αμφισβήτησης των θεσμών της χώρας και υπονόμευσης της αντιεγκληματικής πολιτικής της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
«Επανεξετάζουμε το όλο νομοθετικό πλαίσιο χορήγησης αδειών σε κατάδικους και ειδικά της συγκεκριμένης κατηγορίας κρατουμένων…».
Είδατε εσείς καμία τροποποίηση του νόμου; Τον επανεξέτασαν και τον άφησαν ως έχει για να λάβει κάποια στιγμή και ο Κουφοντίνας και όποιοι άλλοι, τις άδειές τους.
Η πεποίθησή μας είναι, ότι αφήνουν το νόμο ως έχει για τους ισοβίτες, γιατί σε ισόβια έχουν καταδικαστεί ήδη πολλοί οικονομικοί απατεώνες και έμποροι ναρκωτικών. Και αυτοί αποφυλακίζονται με συχνές άδειες πληρώνοντας τεράστια ποσά ή σιωπώντας για συνενόχους...
Ψάξαμε για δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την αποφυλάκιση Ξηρού, όταν ο ίδιος ήταν Υπουργός και η Ντόρα Μπακογιάννη, πρώτη βουλευτής Επικρατείας, του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Λέτε να υπήρχε και το ΒΗΜΑ να μην την δημοσίευσε;
Εμείς πάντως δεν βρήκαμε καμία...Για ψάξτε και εσείς...

Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ...ΣΩΖΕΙ;
Ο Κουφοντίνας φαίνεται πως, ως άλλοθι, σώζει πολλούς...
Καταδικάστηκε, και ως μάρτυρες εναντίον του, πήγαν πολλοί...
Εμείς δεν βρήκαμε πουθενά, ως μάρτυρα, τον πρώην πρόεδρο του Ελληνικού Νηογνώμονα, Τριαντάφυλλο Λυσιμάχου, την εποχή των τραγωδιών του «ΔΥΣΤΟΣ», του «ΑΪΡΟΝ ΑΝΤΩΝΗΣ» κ.λ.π.
Και όμως, όταν άρχισαν να συλλαμβάνουν τα μέλη της 17 Νοέμβρη, το καλοκαίρι του 2002, ο μέγας, Γιώργος Τράγκας, ανακάλυψε τον πρόεδρο του Ελληνικού Νηογνώμονα, που εκείνο το καλοκαίρι πάλευε να αθωωθεί από τις τραγωδίες και έκανε ένα μεγάλο πρωτοσέλιδο, για σχέδιο δολοφονίας του, κ.λ.π., αποπροσανατολίζοντας, στην ουσία, το ελληνικό κοινό…
Αν αυτό ήταν αλήθεια, ζήτησε ο Γ. Τράγκας που ήξερε λεπτομέρειες, να πάει μάρτυρας στη δίκη; Ούτε που φάνηκε…
Αν δεν ήταν αλήθεια, ποιούς βόλευε ο τεράστιος αυτός θόρυβος;
Εν τέλει αθωώθηκε ή όχι ο πρόεδρος αυτός; Ποιός θα απαντήσει;
Κανείς, γιατί είναι ολοφάνερο, ότι άλλος ήταν ο στόχος του θορύβου που έγινε, όπως και ο θόρυβος για την άδεια του Κουφοντίνα …

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου