Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Πολιτικός εξευτελισμός της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο

Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο αντεθνικής συμπεριφοράς.

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

  Αυτή δεν είναι συμπεριφορά Ελλήνων ευρωβουλευτών στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι συμπεριφορά που ξεπερνάει ακόμη και τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών.
Ποια Ελλάδα θέλετε αγαπητοί κ.κ. Κεφαλογιάννη, Κύρτσο και κυρία Σπυράκη; Φτάσατε στο έσχατο σημείο νενεκισμού, με το να ικετεύετε τους Ευρωπαίους να σαμποτάρουν την κυβέρνηση, ώστε να έρθετε εσείς μετά και να στήσετε το τσαρδάκι σας μαζί με τους μπαταχτσήδες Ψυχάρηδες, Μπόμπολες, Κοντομηνάδες, Αλαφουζαίους κ.λ.π. «ελληναράδες» των ΜΜΕ, πάνω στ’ αποκαϊδια της;
Δεν υπάρχει παγκοσμίως προηγούμενο τέτοιας συμπεριφοράς ανθρώπων απέναντι στην πατρίδα τους… Ο στρατηγός Τσολάκογλου δηλαδή, τίπαραπάνω έκανε;

Ο πολιτικός εξευτελισμός και η χυδαιότητα των
ευρωβουλευτών της ΝΔ, ξεπέρασαν κάθε όριο. Έφτασαν στο σημείο «να εκλιπαρούν τους Ευρωπαίους να ρίξουν την κυβέρνηση» τονίζουν έγκυροι δημοσιογραφικοί κύκλοι, εντός και εκτός Ελλάδος.
Κατά τη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα στο Ευρωκοινοβούλιο, τρεις ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  ξεδίπλωσαν με κραυγαλέο τρόπο την τακτική του ύπουλου σαμποταρίσματος της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
Οι κ.κ. Κεφαλογιάννης, Κύρτσος και η κυρία Σπυράκη, αμφισβήτησαν ευθέως, ακόμα και τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Β. Ντομπρόφσκις, τα οποία δείχνουν την ανάκαμψη όλων των δεικτών, ενώ επέλεξαν να συνταχθούν με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης στην ελληνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η Μ. Σπυράκη ισχυρίστηκε πως «παρά τους αριθμούς που μας παρουσιάσατε, η καθυστέρηση στη δεύτερη αξιολόγηση ανεβάζει τον λογαριασμό». Πρόσθεσε δε πως  «εξέλιξη αυτή βαρύνει πρωτίστως την ελληνική κυβέρνηση» και ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Μ. Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για «τακτική αναβολής της κυβέρνησης» σε ό, τι αφορά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ ο Γ. Κύρτσος ισχυρίστηκε πως «η κυβέρνηση έχει τη βασική ευθύνη για την καθυστέρηση», και συνέχισε λέγοντας πως «το πρόβλημα θα το λύσουμε εμείς, ελπίζουμε σύντομα, στην Ελλάδα».

Είναι πλέον φανερό πως η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους (και το κάνουν ήδη), για να εφαρμοστούν τα πιο εφιαλτικά και ακραία σενάρια για τον ελληνικό λαό.
Δυστυχώς, όμως,  για τη ΝΔ και την ηγεσία της, τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα τις εκλέγει ο ελληνικός λαός και όχι οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών με τους ντόπιους "συνεργάτες" τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου