Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΕΠΕΣΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ



 Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης 
Αν οι πολιτικοί της Αντιπολίτευσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος, αφελής, ή ότι έχει κοντή μνήμη, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Και αυτό διότι, άρχισαν να πέφτουν και πάλι οι μάσκες της παραπλάνησης και του ψεύδους των τριών αυτών κομμάτων, καθώς άρχισαν να παριστάνουν τους προστάτες των αγροτών και των φτωχών λαϊκών μαζών, με την ευκαιρία που την ερχόμενη Τετάρτη θα κληθούν να ψηφίσουν, αυτά, για τα οποία πίεζαν ασφυκτικά να αποδεχτεί και να υπογράψει, πάση θυσία, ο πρωθυπουργός της χώρας, κατά τις πρόσφατες συσκέψεις με τους «φίλους εταίρους» της ευρωπαϊκής ένωσης, προκειμένου να φτάσουν σε μία συμφωνία, η οποία, μετά τους εκατέρωθεν εκβιασμούς και απειλές, είχε το φοβερό και καταστροφικό, για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, οικονομικό αποτέλεσμα, προς μεγάλη χαρά του Σόϊμπλε.
Έτσι το ξεδιάντροπο και ξετσίπωτο ΠΑΣΟΚ,
έβγαλε γραπτή ανακοίνωση-δήλωση δια του εισηγητή του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Παραγωγής και Εμπορίου του κόμματος, Γιάννη Δριβελέγκα, προαναγγέλλοντας έτσι την καταψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα, που αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη από τη Βουλή. Και με κυνισμό της παραπλάνησης και του ψεύδους που τους διακρίνει, συνεχίζουν διά στόματος Δριβελέγκα:«Ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Καμμένο μετά από 6 μήνες «σκληρής» διαπραγμάτευσης κατάφεραν ένα καίριο χτύπημα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, τον διαλύουν. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα το επιτρέψει»!!!
Δεν έλεγε όμως το ίδιο η μαντάμ Φώφη από τις Βρυξέλλες, όταν πίεζε τον πρωθυπουργό, να υπογράψει οτιδήποτε, συντασσόμενη με το πνεύμα της ΝΔ και των ξένων δανειστών.
Ομοίως στη Νέα Δημοκρατία, οι διαβουλεύσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι στο ίδιο μοτίβο, καθότι «κύκλοι» από τη ΝΔ ανέφεραν ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχει τόσο μεγάλη φορολόγηση και μάλιστα από το πρώτο ευρώ για τους αγρότες και κυρίως για τους κατ' επάγγελμα αγρότες που στηρίζουν την πρωτογενή παραγωγή, σε μια αισχρή και  ψευδή προσπάθειά τους να δείξουν ότι τώρα ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τους αγρότες...
Ακόμη σκηνοθέτησαν και μια συζήτηση για το θέμα αυτό, στο άτυπο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος, απόψε στις 19:00, καθώς πολλοί βουλευτές, κυρίως της περιφέρειας, δήθεν διαμαρτύρονται  για το ενδεχόμενο να στηρίξουν αυτοί ένα πολύ σκληρό νομοσχέδιο για τον αγροτικό κόσμο, την ώρα που κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές θα το καταψηφίσουν. Ενδεικτικό των παραπλανητικών αντιδράσεων στη ΝΔ είναι πως τουλάχιστον 15 βουλευτές απειλούν να καταψηφίσουν τις αλλαγές που φέρνει το νέο μνημόνιο στους αγρότες.
Γιατί δεν ρωτούν τώρα  τον Α. Σαμαρά και τον Ε. Μεϊμαράκη, οι οποίοι προέτρεπαν και απειλούσαν τον πρωθυπουργό, «να αφήσει τους τακτικισμούς και να υπογράψει ότι και να του προτείνουν οι δανειστές», υποσχόμενοι ότι θα το στηρίξουν με την ψήφο όλης της κοινοβουλευτικής τους ομάδας στη Βουλή; 

Φτάνει η κοροϊδία προς τον ελληνικό λαό, δεν σας πιστεύει πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου