Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΛΑ-ΜΠΟΤΣΑΡΗ

Φίλες και φίλοι, 

έλκοντας την καταγωγή μου από τα τιμημένα, ανυπότακτα και ασυμβίβαστα σουλιώτικα ταμπούρια και έχοντας σαν φάρο φωτεινό, τις θυσίες των ένδοξων προγόνων μου για Ελευθερία, Ανεξαρτησία και αγάπη προς την Πατρίδα και τον λαό της, αποφάσισα να κατέλθω στον πολιτικό αγώνα των εκλογών της 25ης του Γενάρη 2015, συμμετέχοντας στην προσπάθεια της μεγάλης πλειοψηφίας του ταλαίπωρου ελληνικού λαού, για την κατάργηση και αποπομπή της σημερινής δικομματικής συγκυβέρνησης, η οποία, αφού συνυπέγραψε μαζί με τον Γ.Α. Παπανδρέου τα Μνημόνια υποταγής, οικονομικού εξευτελισμού και υποδούλωσης της χώρας μας στους ξένους δανειστές και στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, ετοιμάζεται για το τελειωτικό χτύπημα, που δεν είναι άλλο, παρά ένα νέο χειρότερο και πολύ σκληρότερο Μνημόνιο, με μέτρα όπως, νέα δραστική μείωση των συντάξεων,
κατάργηση του ΕΚΑΣ,  φορολόγηση των καθαρών κερδών των αγροτών με 13%, περιουσιολόγιο με φόρο 15%,  επιβολή Φ.Π.Α. και φόροι επί φόρων, οι οποίοι καταπίνουν και την όποια τελευταία περιουσιακή σταγόνα των Ελλήνων, που μπορεί να τους ξέφυγε, κατά τα τελευταία πέντε μαρτυρικά χρόνια της οικονομικής μας εξαθλίωσης και που εξανάγκασε, χωρίς οίκτο και ντροπή, αρκετές χιλιάδες απελπισμένων και πτωχευμένων Ελλήνων πολιτών, σε αυτοκτονία.
Το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο εκπροσωπώ, δεν άλλαξε, ούτε στο ελάχιστο, όσων διακήρυξε και υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό, από της ιδρύσεώς του και ούτε πρόκειται να αλλάξει. Ιδιαίτερα δε στα εθνικά θέματα, όπως το μείζον θέμα της Θράκης, οι απαιτήσεις της F.Y.R.O.M, για το όνομα της Μακεδονίας, οι αλβανικές εδαφικές απαιτήσεις για την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας, καθώς και στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, στο μοίρασμα του Αιγαίου με την Τουρκία, στον καθορισμό των ελληνικών ΑΟΖ και στο Κυπριακό πρόβλημα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αγωνιζόμαστε για την πραγματική αποκατάσταση της δημοκρατίας, της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, της εργασίας, της ανάπτυξης, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος της άμυνας της χώρας, και του κοινωνικού γίγνεσθαι, που θα προκύψει μέσα από την κατάργηση των Μνημονίων και όλων των συναφών Εφαρμοστικών νόμων, που εξαθλίωσαν την Ελλάδα και το λαό της.
Επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν υποχωρούμε από τις διεκδικήσεις του γερμανικού κατοχικού δανείου και των οφειλόμενων γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν τους αδικοχαμένους 49 πρόκριτους της Παραμυθιάς, που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα.
(βλέπε Κυβερνητικό Πρόγραμμα Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην ηλεκτρoνική δ/νση: www.anexartitoiellines.gr).
Ο αγώνας αυτός, δεν είναι απλά ένας αγώνας εκλογής μιας νέας Κυβέρνησης, ή ενός νέου Κοινοβουλίου...
Είναι αγώνας απελευθέρωσης της χώρας μας, από τους ξένους οικονομικούς επικυρίαρχους και τα εγχώρια όργανά τους, που οι ξένοι τα διατάζουν με e-mails !!!
Είναι αγώνας πραγματικής επιβίωσης του ελληνικού λαού και διασφάλισης του μέλλοντος των παιδιών μας.
Και τέλος, είναι αγώνας Εθνικής, Πατριωτικής και Κοινωνικής ανάκτησης της Ελλάδας και των ελληνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, που οι συγκυβερνώντες φοβούνται να διεκδικήσουν.
Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να οδηγήσουν πάλι την Ελλάδα σε ένα νέο Ζάλογγο.
Όλοι μαζί, έχουμε την ευκαιρία να τους γκρεμίσουμε εμείς, στις 25 του Γενάρη.



                                                ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


Ειρήνη Μπάλλα-Μπότσαρη         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου