Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΣΧΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Λόγω «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» σκοτώνουν τους υπερήλικες!!!


Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης 

«Υπάρχει Εντολή», καταγγέλλει πρώην Υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ.

«Στους υπερήλικες ασθενείς να μη δίνετε ακριβά φάρμακα ή συσκευές.!! 

Το στυγνό, απάνθρωπο και μνημονιακό πρόσωπο της εξουσίας, ξεσκεπάζει η πρόσφατη φοβερή καταγγελία του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή Δωδεκανήσου κ.Δημήτρη Κρεμαστινού και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξει ΑΜΕΣΗ παρέμβαση εισαγγελέα. 

Και για να το λέει ένας καρδιολόγος, και μάλιστα καθηγητής της Ιατρικής, η υπευθυνότητα του οποίου είναι πασίγνωστη, δεν μπορεί να μη συμβαίνει, να μην αποτυπώνει την πραγματικότητα. Γι' αυτό και η επώνυμη καταγγελία του δεν είναι μόνο συγκλονιστική και ανατριχιαστική, αλλά προκαλεί και τρόμο, όταν στο όνομα των Μνημονίων και της ανάπτυξης σκοτώνουν ανθρώπους.

Η κατάσταση θυμίζει τον Καιάδα των Σπαρτιατών, με θύματα όχι βρέφη, αλλά υπερήλικες, απόμαχους της εργασίας και της κοινωνίας, οι οποίοι πρόσφεραν ότι μπορούσαν στο κράτος.

«Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους, είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης», επισημαίνει ο κ. Κρεμαστινός σε τμήμα της επείγουσας επιστολής που έστειλε, ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, στον πρόεδρο του ΚΕΣΥ, Π. Σκανδαλάκη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης ΚΕΣΥ, Ιωάν. Δατσέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΦ, Δημ. Λιντζέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Δ. Κοντό και τον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, την οποία κοινοποιεί και στον υπουργό Υγείας, Μ. Βορίδη, σημειώνει αναλυτικά τα εξής:

«Κατόπιν επανειλημμένων καταγγελιών πολιτών προς τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, στις οποίες συγκεκριμένα αναφέρεται, ότι επιτροπές γιατρών αποφασίζουν να μη χορηγούν ακριβά φάρμακα ή συσκευές, με το αιτιολογικό ότι οι ασθενείς είναι υπερήλικοι, θα παρακαλέσω άμεσα με εντολή σας να πάψουν να ισχύουν αυτές οι αποφάσεις. Εφόσον η ηλικία δεν αποτελεί αντένδειξη σύμφωνα με τις διεθνώς αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines), η στέρηση του δικαιώματος στη ζωή αντίκειται όχι μόνο στους Ιπποκρατικούς και θρησκευτικούς νόμους, αλλά αποτελεί ευθέως ποινικό αδίκημα για αυτόν που το διαπράττει. Η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους. Είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης. Παρακαλώ όπως άμεσα αντιδράσετε στην απαράδεκτη αυτή τακτική».

Στον κ. Κρεμαστινό αξίζει ένα «μπράβο», γι' αυτή του την ενέργεια... Ταυτόχρονα δεν πρέπει να μας διαφεύγει, το πόσα μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους ψήφισε, σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έφεραν τη χώρα στη σημερινή απελπιστική κατάσταση. Την ίδια ευαισθησία θα έπρεπε να είχε δείξει και τότε, απέχοντας από αυτές τις ψηφοφορίες, που εξανάγκασαν σε αυτοκτονία, πάνω από 6.000 συνανθρώπους μας, κύριε Κρεμαστινέ...

Έως πότε πρέπει να ανεχόμαστε τους συγκυβερνώντες, που δίνουν τέτοιες εντολές για τους υπερήλικες γονείς μας;
Θα θυσιάσουμε κι' αυτούς, εκτός από εμάς και το μέλλον των παιδιών μας, στο βωμό των απαιτήσεων μιας αισχρής και απάνθρωπης συγκυβέρνησης, που εκπροσωπεί και ενεργεί με βάση τις εντολές ξένων δανειστών;

Δικαιούμαστε να μην απαντήσουμε άμεσα. Υποχρεούμαστε όμως να απαντήσουμε στην επερχόμενη κάλπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου