Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Nigel Farage προς Α. Σαμαρά: «Να ονομάσετε το κόμμα σας No Democracy»!!!

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα για τις παρεμβάσεις του κατά της τρόϊκα και υπέρ της Ελλάδας, Βρεττανός ευρωβουλευτής και ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, «εκτέλεσε εν ψυχρώ» σήμερα τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά, όταν στην σημερινή εναρκτήρια, για την ελληνική προεδρία, συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με αφορμή τη δήλωσή του δεύτερου, ότι αντιπροσωπεύει «την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού» του απευθύνθηκε αμφισβητώντας ευθέως την πολιτική του πρόθεση και του πρότεινε να αλλάξει το όνομα του κόμματός του από «Νew Democracy" σε "No Democracy», δηλαδή από «Νέα Δημοκρατία», σε «Καθόλου Δημοκρατία»!!! 

Αφού τον συνεχάρη ειρωνικά για την ανάληψη της Προεδρίας, του είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Δεν κάνετε εσείς το κουμάντο στην Ελλάδα, έχετε χάσει τον έλεγχο και προτείνω να μετονομάσετε  το κόμμα σας από «Νέα Δημοκρατία» σε «Καθόλου Δημοκρατία», διότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!» και συνέχισε: «Δεν μπορείτε να πάρετε καμιά απόφαση, έχετε παραδώσει την Δημοκρατία, αυτήν που η χώρα σας εφηύρε. Τώρα σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες (ξένες, εννοεί) επιχειρήσεις, οι μεγάλες (ξένες) τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών...»
 
Ακόμη του επισήμανε: «Δεν έχει βέβαια σημασία που η ανεργία έχει φτάσει το 30%, ενώ για τους νέους είναι στο 60%, ότι το νεοναζιστικό κόμμα ανεβαίνει, ότι εγινε τρομοκρατικό χτύπημα στην γερμανική πρεσβεία, μην ανησυχείτε για όλα αυτά διότι η τριλογία για το MiFID (πρόκειται για Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καθορίζει ένα νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας για τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων) ήταν επιτυχία.». Σαν να του έλεγε ότι «εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ το βιολί σου.» Να αγιάσει το στόμα του...

Ήταν η απόλυτη ευρωκοινοβουλευτική ξεφτίλα. Αν ήμουν εγώ στη θέση του κ. Σαμαρά, θα παρακαλούσα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί, αλλά, άλλο εγώ, εσείς  και ο κάθε έντιμος και ευσυνείδητος άνθρωπος και άλλο ο συμφοιτητής του Γιωργάκη Παπανδρέου, που μαζί του προσυπέγραψε και «μόχθησε» για την καταδίκη και τον αφανισμό της Ελλάδας και του λαού της. Όμως ο σοφός λαός λέει «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»... 


Δείτε και απολαύστε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την παρέμβαση του κ. Nigel Farage, στο Ευρωκοινοβούλιο, με τα χαρακτηριστικά κατσουφιασμένα και ενοχλημένα πρόσωπα των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτικών, μηδέ εξαιρουμένου και του ίδιου του Α. Σαμαρά, που χαμογελούσε μάλλον πικρόχολα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου